Skip to main content Skip to search

Onze Specialismes

optUmaal administraties
Administraties

Maatwerk administraties, altijd inzichtelijk en actueel! Als ondernemer weet u één ding zeker: er zal ook een administratie moeten worden gevoerd. Dat lijkt een vervelende bijkomstigheid, maar eigenlijk is het heel nuttig.

LEES MEER
optUmaal jaarrekeningen
Jaarrekeningen

Jaarrekeningen zijn het resultaat van ondernemen met visie! Vaak wordt een jaarrekening gezien als geschiedenisboek. optUmaal ziet dat anders, volgens ons is de jaarrekening de bouwsteen voor ontwikkeling.

LEES MEER
Belastingen

Belastingen is dat geen mooie manier om te besparen? Het woord belastingen heeft toch altijd een wat vervelende bijklank. Echter helpt optUmaal om het maximale uit uw belastingaangifte te halen.

LEES MEER
optumaal advisering
Financiële Advisering

Uw situatie, ons gemotiveerde advies, uw weloverwogen keuze. optUmaal adviseert vooral op het gebied van belastingen of over vraagstukken die daar raakvlakken mee hebben, zoals financieel advies.

LEES MEER
prognoses optUmaal
Prognoses

Prognoses voor een vliegende start of een hogere versnelling. Financiële prognose, waarom? Niemand kan toch in de toekomst kijken? Terechte vragen en opmerkingen waar optUmaal u graag bij helpt.

LEES MEER
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met optUmaal
Maatschappelijk Verantwoord

Samen naar een duurzame toekomst kijken, dat vinden wij belangrijk bij optUmaal. Niet alleen heeft MVO financiële voordelen zoals subsidies, we dragen graag ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor de toekomst.

LEES MEER

Beste bezoeker,

Ondanks dat de wereld en dus ook Nederland nog altijd in de ban is van het coronavirusvirus, worden de maatregelen langzaamaan weer versoepeld en dat geldt ook voor ons protocol. Uiteraard zullen wij de gegeven adviezen blijven volgen. Concreet hanteren wij tot nader bericht de volgende uitgangspunten.

Fysieke afspraken na 1 juni 2020 onder voorwaarden weer mogelijk

Vanaf 1 juni 2020 zullen er onder voorwaarden weer fysieke afspraken gepland kunnen worden op ons kantoor. Daarbij geldt dan een maximaal aantal personen van vier tegelijkertijd (inclusief wijzelf). In onze spreekkamer is op die manier invulling te geven aan de 1,5 meter afstand. Sowieso geven wij elkaar de ruimte en schudden wij geen handen.

Het weer plannen van fysieke afspraken brengt onvermijdelijk met zich mee dat er bij ons op kantoor meer “verkeer” zal zijn. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan hygiëne, maar een virusvrije omgeving is door ons logischerwijs niet te garanderen. In dit kader doen wij een klemmend beroep op u om geen afspraken te plannen - danwel deze af te zeggen - wanneer u verkoudheids- of mogelijke coronaklachten hebt.

Bezetting kantoor/thuiswerken

Voorlopig werken wij nog wel zoveel mogelijk thuis. Daarnaast hebben wij een rooster opgesteld, zodat er tijdens kantooruren in ieder geval altijd één persoon op kantoor aanwezig is. Het biedt cliënten de mogelijkheid om stukken te brengen, indien deze niet in de brievenbus passen.

Tot slot

Dit protocol is onze poging in de gegeven situatie mee te bewegen met de ontwikkelingen, het juiste te doen en verantwoording te nemen. Wij vertrouwen daarbij op een ieders begrip.

Waar nodig sterkte en een hartelijke groet,

Het team van optUmaal