Skip to main content Skip to search

Onze Specialismes

optUmaal administraties
Administraties

Maatwerk administraties, altijd inzichtelijk en actueel! Als ondernemer weet u één ding zeker: er zal ook een administratie moeten worden gevoerd. Dat lijkt een vervelende bijkomstigheid, maar eigenlijk is het heel nuttig.

LEES MEER
optUmaal jaarrekeningen
Jaarrekeningen

Jaarrekeningen zijn het resultaat van ondernemen met visie! Vaak wordt een jaarrekening gezien als geschiedenisboek. optUmaal ziet dat anders, volgens ons is de jaarrekening de bouwsteen voor ontwikkeling.

LEES MEER
Belastingen

Belastingen is dat geen mooie manier om te besparen? Het woord belastingen heeft toch altijd een wat vervelende bijklank. Echter helpt optUmaal om het maximale uit uw belastingaangifte te halen.

LEES MEER
optumaal advisering
Financiële Advisering

Uw situatie, ons gemotiveerde advies, uw weloverwogen keuze. optUmaal adviseert vooral op het gebied van belastingen of over vraagstukken die daar raakvlakken mee hebben, zoals financieel advies.

LEES MEER
prognoses optUmaal
Prognoses

Prognoses voor een vliegende start of een hogere versnelling. Financiële prognose, waarom? Niemand kan toch in de toekomst kijken? Terechte vragen en opmerkingen waar optUmaal u graag bij helpt.

LEES MEER
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met optUmaal
Maatschappelijk Verantwoord

Samen naar een duurzame toekomst kijken, dat vinden wij belangrijk bij optUmaal. Niet alleen heeft MVO financiële voordelen zoals subsidies, we dragen graag ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor de toekomst.

LEES MEER

Beste bezoeker,

Op 15 maart heeft onze overheid aanvullende maatregelen aangekondigd in verband met het coronavirus. Het is een uitzonderlijke situatie met maatschappelijk zeer ingrijpende maatregelen. Wij zullen de gegeven adviezen volgen. Concreet hanteren wij daarom - in ieder geval tot 6 april 2020 - de volgende uitgangspunten.

Geen fysieke afspraken
We zullen geen fysieke afspraken meer plannen en alle reeds geplande afspraken afzeggen of uitstellen tot een later moment. Voor de afspraken inzake aangiftewerkzaamheden betekent dit dat wij onze cliënten zullen vragen de gegevens voor de aangifte dit jaar in onze brievenbus te deponeren. Wij zullen dit jaar de aangiften verzorgen zonder een fysieke afspraak. Dat is minder persoonlijk, maar het is niet anders in deze onwerkelijke tijd. Het opschuiven van deze werkzaamheden is niet wenselijk.

Bezetting kantoor/thuiswerken
Ingaande 16 maart zullen wij zoveel mogelijk thuiswerken. Daarnaast hebben wij een rooster opgesteld, zodat er tijdens kantooruren in ieder geval altijd één persoon op kantoor aanwezig is. Het biedt cliënten de mogelijkheid om stukken achter te laten in de hal, indien deze niet in de brievenbus passen.

Tot slot
Dit protocol is onze poging in de gegeven situatie het juiste te doen, verantwoording te nemen en wij vertrouwen daarbij op een ieders begrip.

Waar nodig sterkte voor een ieder en een hartelijke groet,

Het team van optUmaal