Skip to main content Skip to search

Onze Specialismes

optUmaal administraties
Administraties

Maatwerk administraties, altijd inzichtelijk en actueel! Als ondernemer weet u één ding zeker: er zal ook een administratie moeten worden gevoerd. Dat lijkt een vervelende bijkomstigheid, maar eigenlijk is het heel nuttig.

LEES MEER
optUmaal jaarrekeningen
Jaarrekeningen

Jaarrekeningen zijn het resultaat van ondernemen met visie! Vaak wordt een jaarrekening gezien als geschiedenisboek. optUmaal ziet dat anders, volgens ons is de jaarrekening de bouwsteen voor ontwikkeling.

LEES MEER
Belastingen

Belastingen is dat geen mooie manier om te besparen? Het woord belastingen heeft toch altijd een wat vervelende bijklank. Echter helpt optUmaal om het maximale uit uw belastingaangifte te halen.

LEES MEER
optumaal advisering
Financiële Advisering

Uw situatie, ons gemotiveerde advies, uw weloverwogen keuze. optUmaal adviseert vooral op het gebied van belastingen of over vraagstukken die daar raakvlakken mee hebben, zoals financieel advies.

LEES MEER
prognoses optUmaal
Prognoses

Prognoses voor een vliegende start of een hogere versnelling. Financiële prognose, waarom? Niemand kan toch in de toekomst kijken? Terechte vragen en opmerkingen waar optUmaal u graag bij helpt.

LEES MEER
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met optUmaal
Maatschappelijk Verantwoord

Samen naar een duurzame toekomst kijken, dat vinden wij belangrijk bij optUmaal. Niet alleen heeft MVO financiële voordelen zoals subsidies, we dragen graag ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor de toekomst.

LEES MEER