Skip to main content Skip to search

Administraties

bedrijfsadministratie
Actuele stand van zaken

BEDRIJFSADMINISTRATIE

Maatwerk administraties, altijd inzichtelijk en actueel! Als ondernemer weet u één ding zeker: er zal ook een administratie moeten worden gevoerd. Dat lijkt een vervelende bijkomstigheid, maar eigenlijk is het heel nuttig. Als ondernemer wilt u toch graag weten wat het resultaat is van alle inspanningen?

 

Administratie bedrijf Optumaal helpt u bij het inrichten en voeren hiervan. Geen ondernemer is hetzelfde en datzelfde geldt daardoor ook voor de inrichting van de administratie. En hoe wilt u dit bijhouden? Wilt u de administraties zelf voeren, waarbij Optumaal over uw schouder meekijkt, wilt u het in een online boekhoudprogramma voeren en/of geeft u het voeren van de financiële administratie liever volledig uit handen aan ons als uw administratiekantoor? Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

ACTUELE STAND VAN ZAKEN

Als u Optumaal als administratie bedrijf inschakelt, wordt u periodiek op de hoogte gehouden over de resultaten. Als bijvoorbeeld de kwartaalaangifte omzetbelasting is gedaan, informeert Optumaal u daarbij ook over de actuele stand van zaken door het meesturen van de tussentijdse cijfers.

 

Het is erg belangrijk dat administraties actueel zijn. Op die manier kan er eventueel worden bijgestuurd en tijdig actie worden ondernomen. Bijvoorbeeld richting de Belastingdienst door het vragen om een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of juist om een vermindering daarvan, maar ook voor het bijsturen op omzet of kosten. Dit is de basis voor de jaarrekening. Als dit goed en consequent is bijgehouden, kan de administratie door Optumaal op een efficiënte wijze worden verwerkt tot een gedegen jaarrekening. Wij staan voor u klaar als uw persoonlijke boekhouder.

Sparren over uw Administratie? We bellen u graag terug!

Ik wil het graag hebben over:

Beste bezoeker,

Ondanks dat de wereld en dus ook Nederland nog altijd in de ban is van het coronavirusvirus, worden de maatregelen langzaamaan weer versoepeld en dat geldt ook voor ons protocol. Uiteraard zullen wij de gegeven adviezen blijven volgen. Concreet hanteren wij tot nader bericht de volgende uitgangspunten.

Fysieke afspraken na 1 juni 2020 onder voorwaarden weer mogelijk

Vanaf 1 juni 2020 zullen er onder voorwaarden weer fysieke afspraken gepland kunnen worden op ons kantoor. Daarbij geldt dan een maximaal aantal personen van vier tegelijkertijd (inclusief wijzelf). In onze spreekkamer is op die manier invulling te geven aan de 1,5 meter afstand. Sowieso geven wij elkaar de ruimte en schudden wij geen handen.

Het weer plannen van fysieke afspraken brengt onvermijdelijk met zich mee dat er bij ons op kantoor meer “verkeer” zal zijn. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan hygiëne, maar een virusvrije omgeving is door ons logischerwijs niet te garanderen. In dit kader doen wij een klemmend beroep op u om geen afspraken te plannen - danwel deze af te zeggen - wanneer u verkoudheids- of mogelijke coronaklachten hebt.

Bezetting kantoor/thuiswerken

Voorlopig werken wij nog wel zoveel mogelijk thuis. Daarnaast hebben wij een rooster opgesteld, zodat er tijdens kantooruren in ieder geval altijd één persoon op kantoor aanwezig is. Het biedt cliënten de mogelijkheid om stukken te brengen, indien deze niet in de brievenbus passen.

Tot slot

Dit protocol is onze poging in de gegeven situatie mee te bewegen met de ontwikkelingen, het juiste te doen en verantwoording te nemen. Wij vertrouwen daarbij op een ieders begrip.

Waar nodig sterkte en een hartelijke groet,

Het team van optUmaal