Skip to main content Skip to search

Administraties

bedrijfsadministratie
Actuele stand van zaken

BEDRIJFSADMINISTRATIE

Maatwerk administraties, altijd inzichtelijk en actueel! Als ondernemer weet u één ding zeker: er zal ook een administratie moeten worden gevoerd. Dat lijkt een vervelende bijkomstigheid, maar eigenlijk is het heel nuttig. Als ondernemer wilt u toch graag weten wat het resultaat is van alle inspanningen?

 

Administratie bedrijf Optumaal helpt u bij het inrichten en voeren hiervan. Geen ondernemer is hetzelfde en datzelfde geldt daardoor ook voor de inrichting van de administratie. En hoe wilt u dit bijhouden? Wilt u de administraties zelf voeren, waarbij Optumaal over uw schouder meekijkt, wilt u het in een online boekhoudprogramma voeren en/of geeft u het voeren van de financiële administratie liever volledig uit handen aan ons als uw administratiekantoor? Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

ACTUELE STAND VAN ZAKEN

Als u Optumaal als administratie bedrijf inschakelt, wordt u periodiek op de hoogte gehouden over de resultaten. Als bijvoorbeeld de kwartaalaangifte omzetbelasting is gedaan, informeert Optumaal u daarbij ook over de actuele stand van zaken door het meesturen van de tussentijdse cijfers.

 

Het is erg belangrijk dat administraties actueel zijn. Op die manier kan er eventueel worden bijgestuurd en tijdig actie worden ondernomen. Bijvoorbeeld richting de Belastingdienst door het vragen om een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of juist om een vermindering daarvan, maar ook voor het bijsturen op omzet of kosten. Dit is de basis voor de jaarrekening. Als dit goed en consequent is bijgehouden, kan de administratie door Optumaal op een efficiënte wijze worden verwerkt tot een gedegen jaarrekening. Wij staan voor u klaar als uw persoonlijke boekhouder.

Sparren over uw Administratie? We bellen u graag terug!

    Ik wil het graag hebben over: